One Man Show Răzvan Mazilu

Distribuția

Coregrafia şi scenografia: Philippe Tréhet (Franța)
Muzica:  Jean-Jacques Schmidely (Franța)
Video:  Ronan Legendre (Franța)
Costume:  Doina Levintza

Coproducție cu Fundația PerfoRM

Galerie foto

Fotografii de Dinu Lazăr

Data premierei: 10 octombrie 2008
Durata spectacolului: 1h

Extrase de presă

Răzvan Mazilu are harul de a folosi (în cel mai nobil sens) dansul pentru a transmite emoție. Este ceea ce face ca spectatorii întâmplători ai spectacolelor sale să fie convertiți în admiratori.
Răzvana Niță - port.ro
 
Umbre de lumină este un discurs coregrafic în care sunt sintetizate două demersuri conexe: un demers mitic și unul psihologic.
Toate sensurile se descifrează grație întâlnirii fericite dintre stilul coregrafic al lui Philippe Tréhet și capacitatea interpretativă a lui Răzvan Mazilu care – trebuie spus – rămâne încă neegalată în spațiul nostru cultural. Dacă doriți să vă așezați la adăpostul unor sensuri revelate printr-un discurs coregrafic riguros și o interpretare impecabilă, mergeți la Umbre de lumină!
Gina Șerbănescu - Dilema Veche
 
Tot ce veți vedea în acest spectacol va induce senzații neașteptate, încărcate de emoție. Publicului i se taie respirația când ilustrația muzicală amuțește, urmărind fascinat trecerea eroului într-o altă stare a suferinței sale. Efortul din umbră al echipei de realizatori ai spectacolului nu putea avea însă rezonanță credibilă fără Răzvan Mazilu a cărui interpretare este excelentă, de excepție.
Ileana Lucaciu - România Liberă
 
Răzvan Mazilu dansează timp de o oră singur pe scenă, într-un show spectaculos și rafinat de dans contemporan, cu multe proiecții video. Într-un maraton încărcat de virtuozitate, dar și de nonconformism.
Simona Chițan - Evenimentul Zilei