coregrafia Massimo Gerardi

Distribuția

Răzvan Mazilu
Judith State
Laura Andrei
Bianca Patrichi
Irina Strungăreanu
Vanda Ştefănescu
Cristian Chiș
Mircea Ghinea
Levente Szasz
Florin Tănase
Mihai Smarandache

Un spectacol de: Massimo Gerardi
Decorul: Eveline Havertz
Costumele: Răzvan Mazilu
Asistentă coregrafie: Lisa Gropp

Turnee și festivaluri

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, 5 iunie 2010
Festivalul Dramaturgiei Românești de la Timișoara, 13 aprilie 2010

Galerie foto

Fotografii de George Dăscălescu

Data premierei: 12 martie 2010
Durata spectacolului: 1h 5

Extrase de presă

Depeche//Dance poate fi considerat un spectacol-eveniment, atât pentru mişcarea teatrală, cât şi pentru cea a dansului modern de la noi. Este un spectacol în care se îmbină armonios impactul emoţional produs de muzica trupei Depeche Mode cu vizualizarea ei teatrală în originale videoclipuri trăite în direct, pe scenă, sub ochii spectatorilor, de autentici artişti ai expresiei corporale slujitori ai dansului modern care este cel mai apropiat ca menire de statutul teatrului dominat de cuvânt.
 
Răzvan Mazilu şi-a obişnuit publicul cu un gen de spectacol care amestecă dansul cu teatrul, schimbând imaginea a ceea ce numim dans contemporan într-un performance foarte accesibil. Fie că este vorba de solo sau de adevărate desfăşurări de forţă, fie că dansează sau semnează doar coregrafia, numele lui Mazilu este garanţia acestui gen de spectacol ovaţionat de public.Depeche//Dance este un spectacol cool, în ritm de concert şi cu o trupă de dansatori buni.
Cristiana Gavrilă - www.yorick.ro
 
Momentele parodice (cel al chitarelor gonflabile sau apariţia solistului) capătă pondere în economia spectacolului, conferind teatralitate unei desfăşurări epice, captivante, cu ritm interior, ordonată simetric, cu artificii expresive de efect ce potenţează prin umor o parte din numerele de dans. Dansatorii, îmbrăcaţi în costume adecvate, concepute cu bun gust de Răzvan Mazilu, transmit un mesaj complex, deschis către conexiuni culturale într-un spectacol reuşit.
Alina Boboc - Cronica Română
 
E dans, dar e, în primul rând, un demers cultural, antropologic chiar, pentru că e vorba de arta dansului, dar şi de muzică, muzica unei generaţii, a unei epoci, a unei lumi. Coordonatorul şi solistul (e un fel de-a spune) al acestui show este Răzvan Mazilu. Prezent, creativ, expresiv, Mazilu impresionează de fiecare dată pentru că este implicat sută la sută în fiecare secundă a spectacolului. Este incredibil cum îşi foloseşte propriul corp, care nu mai este doar un instrument al creaţiei pentru creaţie, ci însăşi creaţia.
Răzvana Niţă - www.port.ro